Nordiska Kök Showroom

Kör från uddevala mot ikea när du kommer till preem macken så tar ni vänster kör sedan in första vänster och ta sedan första höger så hittar ni oss där. Vilket betyder att ni verkligen kan skapa köket ni drömt om helt anpassat efter rummet och er stil.

Pin Pa Kitchens Nordiska Kok
Pin Pa Kitchens Nordiska Kok

5581 likes 77 comments nordiska kök nordic kitchens at nordiskakok on instagram.

Nordiska kök showroom. Läs mer om hur det går till att bygga ett platsbyggt kök med nordiska kök här. Det känns som att köket har varit med länge trots att det är nytt som om det vore gjort för det här huset. Lokalt tillverkade i vårt snickeri utanför göteborg byggs våra kök helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Dels har filosofin om ärlighet funktion och enkelhet inspirerat. Vi tror på hållbarhetgenom att kombinera en estetik som håller shakerstilen har levt och förfinats i flera hundra år med naturliga material så blir våra kök hållbara ur alla aspekter. Ett kök att leva i unikt och platsbyggt för att passa livet idag och imorgon.

Våra shakerkök är inspirerade av shakerrörelsen på flera plan. Vi bygger allt från shakerkök till moderna kök. Istället digitaliserar vi stora delar av processen och kan då reducera kostnader och.

Alla våra kök byggs med visionen att de ska vara tidlösa och kunna leva under många år för att belasta jordens resurser i minsta möjliga mån. Svensktillverkade platsbyggda kvalitetskök i skandinavisk design. Ett kök med fina och enkla detaljer som påminner om förr.

Vi vill liksom shakersnickarna att möblerna ska ha hög hantverksmässig kvalitet i kombination med bra. A modern in frame kitchen with a solid oak countertop for our friends in the at alvhem showroom. Kompletta kök köksluckor skräddarsydda kök i trestad.

Kontakta oss och berätta om era köksplaner så hjälper vi er. Vår affärsidé är att kapa många av de kostnader som de traditionella köksföretagen har som i slutändan läggs på kundens faktura. Vår styrka är att varje kök byggs helt från grunden i vårt snickeri.

Eftersom ett shakerkök i massivt trä håller mycket längre än ett spånskivekök så är det också mer hållbart för din ekonomi. Dessa ledord förklarar varför vi bygger våra kök för hand och i massivt trä istället för att använda spånskivor. Tillverkning med hög finish.

Med arvet i nordisk design har vi skapat nordiska kök. Skräddarsytt helt efter dina önskemål men fortfarande till ett billigt pris. Vi skräddarsyr platsbygger och måttanpassar ditt kök både vad gäller färg material och tillval.

Som tex återförsäljare hembesök kataloger och bemannade showrooms runt om i sverige. Alla våra kök går att få i ett stort antal färger och material och varje skåp anpassas i mått och utformning för att skapa den där exakta platsbyggda känslan. Det är handmålat och det doftar av gott av linoljefärg.

Nordiska Kok Emma Hos
Nordiska Kok Emma Hos

Encimera E Isla De Cocina De Terrazo Blog Tienda Decoracion
Encimera E Isla De Cocina De Terrazo Blog Tienda Decoracion

Visual Appeal Blog June 2018
Visual Appeal Blog June 2018

Pin On K I T C H E N
Pin On K I T C H E N

Nordiska Kok Emma Hos
Nordiska Kok Emma Hos

Visual Appeal Blog Warm Nordic Kitchen By Nordiska Kok
Visual Appeal Blog Warm Nordic Kitchen By Nordiska Kok

Kok Dansk Inredning Och Design
Kok Dansk Inredning Och Design

Husets Kok Resultatet Johanna Bradford
Husets Kok Resultatet Johanna Bradford

Pin Pa Skansen
Pin Pa Skansen